Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni generali

SmartDecoration este denumirea comerciala a firmei MAPO SALE SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Comana nr. 44, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/6916/2018 , avand CUI RO39362367, numita in continuare MAPO SALE.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.smartdecorations.ro, MAPO SALE isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.smartdecorations.ro este proprietatea SC MAPO SALE SRL.

MAPO SALE garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.smartdecorations.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MAPO SALE fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, site-ul, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC MAPO SALE SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru prin completarea acestui chestionar.  MAPO SALE va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de MAPO SALE exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Smart Decorations.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Smart Decorations cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC MAPO SALE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Smart Decorations nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Garantia produselor

Produsele comercializate de Smart Decorations (MAPO SALE) nu sunt contrafacute.

MAPO SALE garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele sunt insotite de certificat de garantie comerciala valabila pentru perioada specificata pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplica..

Toate produsele comercializate pe site-ul www.smartdecorations.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul persoanelor fizice iar in cazul persoanlor juridice garantia este de 12 luni.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei,Bulgariei,Serbiei,Ungariei si Moldova. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Smart Decorations (MAPO SALE). Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 32 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Sameday (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre MAPO SALE SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 600 Lei, transportul este GRATUIT in Bucuresti*

Pentru comenzile ce depasesc 800 Lei, transportul este GRATUIT in tara

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Smart Decorations (MAPO SALE).

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card/ramburs), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin Smart Decorations (MAPO SALE) se poate face astfel: in numerar la livrare (aceasta metoda implica un cost suplimentar de 5 lei), prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul de debit sau credit online.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre MAPO SALE.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul Euplatesc  , iar MAPO SALE nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Poti achita comenzile in rate fara dobanda, in functie de cardul dvs. de cumparaturi.

Bancile de la care acceptam rate sunt urmatoarele: BancaTransilvania, BRD, ALPHA Bank, FIRST Bank, Garanti BBVA

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur

Informatii privind DEEE

MAPO SALE SRL este autorizata sa introduca pe piata echipamente electrice si electronice

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzatoare a echipamentelor electrice si electronice. Scopul este acela de a preveni potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase.

Simbolul care insoteste produsul indica faptul ca aparatele electrice si electronice vechi nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile municipale nesortate. Dupa ce aparatele si echipamentele au ajuns la sfarsitul duratei lor de functionare, ele trebuie colectate in centre speciale puse la dispozitie de catre o societate autorizata in colectarea deseurilor. Vezi lista punctelor de colectare aici.

 Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de MAPO SALE, va rugam sa ne adresati completand urmatorul chestionar. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC MAPO SALE pentru utilizarea acestui site(Smart Decorations).

MAPO SALE verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.