Ghirlanda Festoon

Party !

Am reinventat luminile clasice pentru petreceri, oferindu-le puterea tehnologiei Twinkly. Acum pot prelua efecte de redare, pot schimba starea de spirit și chiar se pot sincroniza cu muzica. Toate controlate de aplicația Twinkly.

 

 

 Twinkly Festoon Lights este un dispozitiv inteligent de decorare, perfect pentru petreceri, aducând cea mai avansată tehnologie în decorul dumneavoastră.

Constă dintr-un set de 20 de becuri LED în formă de G45, un controler Wi-Fi/Bluetooth și o aplicație de ultimă generație pentru smartphone, gata să realizeze animații uimitoare cu ușurință și rapiditate.

Twinkly Festoon Lights oferă o mare varietate de efecte uimitoare, gata pentru a fi redate și personalizate și acces complet la galeria online, unde sunt disponibile întotdeauna noi animații pentru descărcare.

Twinkly Festoon Lights oferă integrare în casă inteligentă cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Twinkly Festoon Lights poate fi extins fizic la un total de 40 de becuri și / sau sincronizat cu altele

Dispozitive Twinkly pentru instalații de peisaje impresionante. Dispozitivele Twinkly pot fi sincronizate împreună – până la 4.000 de LED-uri sau 10 dispozitive (cu o bună acoperire Wi-Fi) – pentru instalații de peisaj impresionante. Pentru utilizare în interior și exterior, IP44.